OM SUNRISE & SHE

Velkommen til Sunrise & She. Unikke smykker, håndlavet & særligt udvalgt i København

Velkommen til Sunrise & She. Her kan du købe fine sager til dig selv eller unikke gaver. Du finder ørestikker i ren- eller forgyldt sterlingsølv, oxideret sterlingsølv og rå messing. Er du interesseret i flere smykker, end du kan se på webshoppen, kan du læse mere om at afholde smykke-homeparty herunder og svinge en tur forbi Instagram. 

Du kan klikke dig rundt i de forskellige menuer herover. 

Tak fordi du er her.

Kærlig hilsen

Line Utte

 

OM SUNRISE & SHE

Sunrise & She er ejet af Line Utte, der designer, håndlaver og udvælger smykkerne fra sit værksted i København. Fokus er, at lave fine, rå & unikke smykker tilføjet et drys magi & kærlighed - alt sammen til fornuftige priser. Materialerne er sterlingsølv, guld, messing og de fineste natursten og krystaller der alle har en speciel betydning. Alle stikker & låse, med forstykke af messing, er i kirurgisk stål – & alle materialer er nikkelfri.
Sunrise & She er godkendt af Ædelmetalkontrollen. 

 

LEVERING

Fri fragt på alle bestillinger over 699,- i Danmark. Vi sender med BRING eller DAO pakkepost til PakkeShop. Du vil modtage track & trace på din e-mail og mobilnr. Vi sender med DAO’s leveringsfrister. 

 

SMYKKE-HOMEPARTY // SMYKKE-EVENT

Jeg tager hjem til dig en dag eller aften - eller ud på din arbejdsplads f.eks. i frokostpausen eller til personaleevent til et hyggeligt smykke-homeparty/smykke-event med alle de fine smykker og viser dem frem. Jeg har altid et større udvalg med, end hvad du kan finde på webshoppen, designmarkeder mm. På dagen gives unikke tilbud. I kan samles veninder, kollegaer, familie osv. og se det store udvalg. Det er gratis og du får et par ørestikker som vært, hvis du samler over 4 købende gæster. 

Kontakt mig via: hallo@sunriseandshe.dk & hør mere.

 

PAS PÅ DINE SMYKKER & PLEJE

For at dine smykker holder anbefales, at du undgår at have dine smykker på i bad, når du sover og at du tager dine smykker af ved brug af hårprodukter og lign. & at de lægges i noget solidt under transport. Hvis uheldet alligevel er ude, er du velkommen til at tage kontakt. 

Messing vil, efter tid, få patina som giver et råt look. Ørestikkerne kan nemt pudses op med almindelig messingrens, hvis du foretrækker et blankt look igen.

Forgyldt sølv, vil holde farven længere, jo mere du passer på dem. Læg dem ikke i fugtige rum og opbevar dem solidt ved transport.